KULPS!

Tapiola Sinfonietta on mukana KULPS! – Kulttuuri- ja liikuntapolulla, jossa Espoon peruskoulujen oppilaat tutustuvat kotikaupunkinsa kulttuuri- ja liikuntakohteisiin.

KULPS! kutsuu

Tapiola Sinfoniettan KULPS!-konsertit ja työpajat ovat maksuttomia KULPS!-tukea saaville kouluille. Kouluilta voi tiedustella avustusta myös konserttikäynnin matkakuluihin. Kukin luokka voi käydä KULPS!-konsertissa kerran keväällä ja kerran syksyllä.

Alakoulujen 1.-6. -luokkalaisten seuraavat KULPS!-konsertit ovat lokakuussa 2018. Ilmoittautuminen alkaa syyskuussa 2018.

Kuva Aave pyykkinarulla -konsertista 2016. Kuva: Tapiola Sinfonietta

Ilmoittautuminen KULPS!-konsertteihin

lmoittautuminen KUPS!-konsertteihin tapahtuu Tapiola Sinfoniettan kotisivuilla olevalla lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän yhteysopettajalle lähetetään vahvistus ja lisätietoa konserttiin valmistautumisesta ja saapumisesta.

Lisätiedot:
Tuottaja Miina Sivula
miina.sivula@espoo.fi
puh. 046 877 2299

Kuva Aave pyykkinarulla -konsertista 2016. Kuva: Tapiola Sinfonietta

Taidetestaajat

Suomen Kulttuurirahaston suurhanke Taidetestaajat vie kolmen vuoden aikana kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset kokemaan ja arvioimaan taidetta. Tapiola Sinfonietta on juonessa vahvasti mukana. Tule kokemaan Klasaribasarin biitit yhdessä orkesterin ja beatboxaaja Felix Zengerin kanssa!

Tervetuloa Klasaribasariin!

Klassinen musiikkiko muka vaikeaa ja elitististä? Tapiola Sinfonietta on suunnitellut kasiluokkalaisille Klasaribasari-konsertin, jossa on mukana maailmankuulu beatboxaaja Felix Zenger. Ensimmäiset konsertit ovat Espoon kulttuurikeskuksessa 22.-23.11.2017 ja jatkoa seuraa keväällä 7.-8.2.2018!

Lisätietoa: Taidetestaajat

#taidetestaajat
#klasaribasari

Katso video Klasaribasarista

Tervetuloa Klasaribasariin! Virittäydy tunnelmiin oheisen videon avulla!

Doctor T.

Tero ”Doctor T.” Toivonen on Tapiola Sinfoniettan käyrätorven äänenjohtaja, joka tunnetaan myös multi-instrumentalistina, opettajana ja armottomana lätkäfanina. Pari vuotta sitten hän valmistui musiikin tohtoriksi, aiheena yleisötyö, kuinkas muuten. Teron koulukeikkoja ovat seuranneet jo tuhannet koululaiset kymmenissä Espoon kouluissa. Tee Tero onnelliseksi – tilaa hänet koulukeikalle!

Doctor T. tulee kouluun

Oppitunnin mittaisen vuorovaikutteisen setin aikana Tero esittelee muusikon taitojaan ja kertoo työstään Tapiola Sinfoniettassa. Mukanaan hänellä on sähköisesti vahvistettu käyrätorvi ja pinkki sähköbasso.

Esiintymistiedustelut: miina.sivula@espoo.fi, puh. 046 877 2299.

 

Oppimateriaaleja

Tutustu Tapiola Sinfoniettan tuottamiin opetusmateriaaleihin ja hyödynnä niitä opetustyössäsi.

Orkesteri tutuksi

Tässä videossa saat tutustua Tapiola Sinfoniettaan ja orkesterin soittimiin Tero ”DoctorT.” Toivosen opastuksella.

 

Kehorytmejä Aave pyykkinarulla -teoksesta

Kehorytmejä Aave pyykkinarulla -teoksesta

Yö saapuu -esitys Aave pyykkinarulla-teoksesta

Haastateltavina säveltäjä Timo Klemettinen (sävelly) ja Tuula Korolainen (teksti)