Yleisötyö

Koulut

Tapiola Sinfonietta tekee runsaasti yhteistyötä koulujen kanssa. Espoon peruskoulujen oppilaille järjestetään KULPS!-konsertteja ja Tero "Doctor T." Toivosen kouluvierailuja. Lisäksi orkesteri on mukana valtakunnallisessa 8-luokkalaisille suunnatussa Taidetestaajat-hankkeessa.

Lue lisää

Neuvolat

Kulttuurineuvolassa espoolaiset kulttuuritoimijat kutsuvat perheitä mukaan yhteisiin elämyksiin. Tapiola Sinfoniettasta neuvoloissa vierailee viulisti Leena Tuomisto-Saarikoski.

Lue lisää

Sairaalat

Seitsemän Tapiola Sinfoniettan muusikkoa on kouluttautunut sairaalamuusikoiksi. He esiintyvät säännöllisesti Espoon sairaaloissa ja hoivakodeissa ja tuovat musiikin niiden ulottuville, jotka eivät voi lähteä konsertteihin.

Lue lisää

Erityisryhmät

Tapiola Sinfoniettan muusikoista Pasi Pihlaja on erikoistunut esiintymään ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa. Hänen monipuolinen musisointinsa ilahduttaa kuulijoita aikaan ja paikkaan katsomatta.

Lue lisää

Päiväkodit

Tapiola Sinfoniettan SINFONIASUUNNISTUS-lastenkonsertissa 27.9. klo 10 kuullaan klassista musiikkia, tutustutaan orkesterisoittimiin ja ratkotaan yhdessä hauskoja tehtäviä. Päiväkotien 5-6-vuotiaille lapsille suunnattu konsertti toteutetaan yhteistyössä Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO:n kanssa. Vapaa pääsy!

Paikkavaraukset: info@versomus.fi

Lue lisää