Yleisötyö

Koulut

Tapiola Sinfonietta tekee runsaasti yhteistyötä koulujen kanssa. Espoon peruskoulujen oppilaille järjestetään KULPS!-konsertteja ja Tero "Doctor T." Toivosen kouluvierailuja. Orkesteri on mukana myös Suomen Kulttuurirahaston toteuttamassa valtakunnallisessa Taidetestaajat-hankkeessa, jossa Suomen 8-luokkalaiset vierailevat valitsemissaan kulttuurikohteissa.

Lue lisää

Neuvolat

Kulttuurineuvolassa espoolaiset kulttuuritoimijat kutsuvat perheitä mukaan yhteisiin elämyksiin. Tapiola Sinfoniettasta neuvoloissa vierailee viulisti Leena Tuomisto-Saarikoski.

Lue lisää

Sairaalat

Seitsemän Tapiola Sinfoniettan muusikkoa on kouluttautunut sairaalamuusikoiksi. He esiintyvät säännöllisesti Espoon sairaaloissa ja hoivakodeissa ja tuovat musiikin niiden ulottuville, jotka eivät voi lähteä konsertteihin.

Lue lisää

Erityisryhmät

Tapiola Sinfoniettan muusikoista Pasi Pihlaja on erikoistunut esiintymään ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa. Hänen monipuolinen musisointinsa ilahduttaa kuulijoita aikaan ja paikkaan katsomatta.

Lue lisää

Päiväkodit

Tapiola Sinfoniettan SINFONIASUUNNISTUS-lastenkonsertissa 28.2.2019 klo 10 kuullaan klassista musiikkia, tutustutaan orkesterisoittimiin ja ratkotaan yhdessä hauskoja tehtäviä. Päiväkotien 5-6-vuotiaille lapsille suunnattu konsertti toteutetaan yhteistyössä Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO:n kanssa. Vapaa pääsy!

Paikkavaraukset: info@versomus.fi

Lue lisää

Pomppupallo - musiikkia kohtuvauvoille

Tapiola Sinfonietta aloittaa maaliskuussa 2019 säännölliset konsertit kohtuvauvoille, tiettävästi ensimmäisenä orkesterina maailmassa. Pomppupallo-musiikkituokioissa lauletaan tuttuja lauluja, tehdään helppoja rytmejä ja kuunnellaan musiikin resonointia kehossa. Oppaina ovat Tapiola Sinfoniettan muusikot sekä maamme eturivin musiikkikasvattajat Soili Perkiö ja Heidi Tamper.
Voit ilmoittautua Pomppupallo-tilaisuuksiin jos laskettu aikasi on vuonna 2019.

Lue lisää