Yleisötyö

Koulut

Tapiola Sinfonietta tekee runsaasti yhteistyötä koulujen kanssa. Espoon peruskoulujen oppilaille järjestetään KULPS!-konsertteja ja Tero "Doctor T." Toivosen kouluvierailuja. Orkesteri on mukana myös Suomen Kulttuurirahaston toteuttamassa valtakunnallisessa Taidetestaajat-hankkeessa, jossa Suomen 8-luokkalaiset vierailevat valitsemissaan kulttuurikohteissa.

Lue lisää

Lukioryhmät

Tapiola Sinfonietta tarjoaa Espoon lukiolaisryhmille monipuolista ohjelmaa. Tule kuuntelemaan kenraaliharjoituksia, herkuttelemaan iltapäiväkonsertin jälkeen leivoksella tai rauhoittumaan sunnuntaina Hetkiä -konserttien parissa.

Lue lisää

Neuvolat

Kulttuurineuvolassa espoolaiset kulttuuritoimijat kutsuvat perheitä mukaan yhteisiin elämyksiin. Tapiola Sinfoniettasta neuvoloissa vierailee viulisti Leena Tuomisto-Saarikoski.

Lue lisää

Sairaalat

Seitsemän Tapiola Sinfoniettan muusikkoa on kouluttautunut sairaalamuusikoiksi. He esiintyvät säännöllisesti Espoon sairaaloissa ja hoivakodeissa ja tuovat musiikin niiden ulottuville, jotka eivät voi lähteä konsertteihin.

Lue lisää

Erityisryhmät

Tapiola Sinfoniettan muusikoista Pasi Pihlaja on erikoistunut esiintymään ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa. Hänen monipuolinen musisointinsa ilahduttaa kuulijoita aikaan ja paikkaan katsomatta.

Lue lisää

Päiväkodit

Tapiola Sinfoniettan SINFONIASUUNNISTUS-lastenkonsertissa kuullaan klassista musiikkia, tutustutaan orkesterisoittimiin ja ratkotaan yhdessä hauskoja tehtäviä. Päiväkotien 4-7-vuotiaille lapsille suunnatut konsertit toteutetaan yhteistyössä Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO:n kanssa.
Seuraavat Sinfoniasuunnistukset ovat 4.12.2019 ja 13.2.2020 klo 10. Vapaa pääsy!

Konsertit on tarkoitettu 5-6- vuotiaiden päiväkotiryhmille / yli 4-vuotiaille.

Lue lisää

Musiikkia kohtuvauvoille

Tapiola Sinfonietta aloitti maaliskuussa 2019 konsertit kohtuvauvoille, tiettävästi ensimmäisenä orkesterina maailmassa. Oppaina toimivat Tapiola Sinfoniettan muusikot sekä maamme eturivin musiikkikasvattajat Soili Perkiö ja Heidi Tamper. Käy kurkkaamassa mistä on kyse!

Lue lisää

VAUVAKONSERTIT

Tapiola Sinfonietta kutsui kaikki Espoossa 2019 syntyneet lapset vanhempineen helmikuussa 2020 järjestettäviin kummilapsikonsertteihin. Konserteissa leikittiin, laulettiin ja iloittiin musiikista yhdessä musiikkikasvattjien Soili Perkiön ja Heidi Tamperin, sekä Tapiola Sinfoniettan muusikoista koostuvan pienyhtyeen kanssa.

Lue lisää