Välkommen till konserter – säkert!

Nyheter 9.8.2021

SPECIALARRANGEMANG VID KONSERTERNA HÖSTEN 2021

SÄKERHETSAVSTÅND I SALEN
För att kunna hålla säkerhetsavstånd lämnar publiken salen börjande från de översta raderna och på Tapiolasalens balkong från de nedre raderna.
Kom ihåg att sitta endast på den plats som står på din biljett, så att säkerhetsavstånden bibehålls i alla riktningar.

TJÄNSTER
Garderoben är inte i användning i samband med konserterna. Om du så önskar kan du ta med dig ytterkläderna in i konsertsalen, eller ifall du anländer med bil, lämna dem där.
Restaurangen Cafe Molli i den första våningen är öppen förre konserterna och vid pausen.

KONSERTERNAS KRINGEVENEMANG
Konsertpresentationer, nachspiel och konstnärsträffar arrangeras tills vidare i Tapiolasalen och under dem sitter publiken på de platser som står på biljetten.

MED RENA HÄNDER PÅ KONSERTEN
Esbo kulturcentrum och Sellosalen har effektiverat städningen och desinficeringen av ytor. Det finns även handdesinfektionsmedel för publiken. Du bidrar väl för din egen del med god handhygien.

KOM TILL KONSERTEN ENDAST OM DU ÄR FRISK
Kom ihåg att komma till konserten endast om du känner dig alldeles frisk. Om du hostar, använd en näsduk eller hosta i ärmen. Vi förutsättar även att du använder en egen ansiktsmask.

RULLSTÅLPLATSEN
Endast 1 rullstolsplats är i bruk. I dess omedelbara närhet finns en assistentplats.

Vid sjukdomsfall kan du byta din biljett till en annan biljett med samma pris för höstsäsongen 2021. Biljetten ska bytas med att ringa till Lippupistes telefontjänst (tel. 010 633 1030*) på vardagar kl. 10-14, senast på konsertdagen kl. 14. Om konserten är på söndagen, skulle biljetten bytas senast kl 14 på föregående fredagen.

*Fast telefon: 8,35 snt/samtal + 8,83 snt/min
Mobiltelefon: 8,35 snt/samtal + 22,32 snt/min. 

VARMT VÄLKOMMEN! – Tillsammans skapar vi en säker konsertupplevelse.

Om du har frågor, förslag eller vill ge feedback kan du skicka ett meddelande till adressen tapiola.sinfonietta@espoo.fi. Vi svarar på e-post inom 1-3 dagar.