Välkommen till konserter – säkert!

Nyheter 9.8.2021

SPECIALARRANGEMANG VID KONSERTERNA HÖSTEN 2021

Tapiola Sinfonietta följer de nationella och regionala rekommendationerna. Vi tackar våra kunder för tålamod under dessa exceptionella omständigheter.

CORONAPASS
Ett giltigt coronapass krävs av personer över 16 år. Publikvärdarna kontrollerar coronapass, ID och biljett vid ingången till foajén i 2. våningen. Vi tackar för att du kommer till konserten i god tid och har tagit fram coronapasset i förväg.

MUNSKYDD
Tapiola Sinfonietta rekommenderar att man använder munskydd under hela konserten och runt i Esbo kulturcentrum.

HÅLL ETT SÄKERT AVSTÅND
Vänligen håll ett säkert avstånd till andra konsertbesökare när du deltar i våra evenemang.

PAUS
Pausen är 20 minuter för konserter som börjar kl 19.
Det är inga pauser på After Work och Stunder-konserter och i Juloratorium.

MAT OCH DRYCK
Restaurangen Cafe Molli i den första våningen är öppen före konserterna och vid pausen. För att njutera servering i foajén, du måste visa coronapass eller EU:s digitala covidintyg.

MED RENA HÄNDER PÅ KONSERTEN
Esbo kulturcentrum och Sellosalen har effektiverat städningen och desinficeringen av ytor. Det finns även handdesinfektionsmedel för publiken. Du bidrar väl för din egen del med god handhygien.

KOM TILL KONSERTEN ENDAST OM DU ÄR FRISK
Kom ihåg att komma till konserten endast om du känner dig alldeles frisk. Om du hostar, använd en näsduk eller hosta i ärmen. Vi rekommenderar även att du använder en egen ansiktsmask.

VID SJUKDOMSFALL kan du byta din biljett till en annan biljett med samma pris för höstsäsongen 2021. Biljetten ska bytas med att ringa till Lippupistes telefontjänst (tel. 010 633 1030*) på vardagar kl. 10-14, senast på konsertdagen kl. 14. Om konserten är på söndagen, skulle biljetten bytas senast kl 14 på föregående fredagen.

*Fast telefon: 8,35 snt/samtal + 8,83 snt/min
Mobiltelefon: 8,35 snt/samtal + 22,32 snt/min. 

VARMT VÄLKOMMEN! – Tillsammans skapar vi en säker konsertupplevelse.

Om du har frågor, förslag eller vill ge feedback kan du skicka ett meddelande till adressen tapiola.sinfonietta@espoo.fi. Vi svarar på e-post inom 1-3 dagar.