Integritetspolicy

Tapiola Sinfoniettas integritetspolicy

Tapiola Sinfonietta hanterar personuppgifter endast när det är nödvändigt för stadens funktioner och det finns en laglig grund för hanteringen. Vid behandlingen av personuppgifterna följer Tapiola Sinfonietta EU:s dataskyddsförordning (2016/679). Personuppgifterna lagras endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålet med behandlingen.

Information om webbkakor

Vi använder webbkakor (cookies) på vår webbplats. Webbkakorna är små textfiler som webbläsaren sparar på din apparat när du besöker webbplatsen. Med hjälp av dem underlättar vi användandet av webbplatsen och kan använda och utveckla olika funktioner.

Med hjälp av webbkakorna följer vi till exempel antalet besökare på webbplatsen samt får information om de sidor, webbläsare och operativsystem som besökarna använder. Även besökarens IP- och nätadress lagras med hjälp av webbkakor. De här uppgifterna hjälper oss att undersöka hur webbplatsen används och hur vi kan utveckla den. Med hjälp av webbkakorna gör vi det även möjligt att dela innehåll från webbplatsen på sociala media. För dessa funktioner använder vi tjänster från tredje part, som Google Analytics, vilka även kan lagra webbkakor. Genom att använda vår webbplats godkänner du lagrandet av webbkakorna. Du kan begränsa eller förbjuda webbkakorna genom inställningarna i din webbläsare. Om du besluter dig för att ta bort webbkakorna kan det hända att webbplatsen inte fungerar som avsett eller att din användarupplevelse blir sämre.

Insamling av personuppgifter

Den här webbplatsen samlar in följande information om sidans besökare: namn och e-postadress. Dessa uppgifter används för att skicka ett elektroniskt nyhetsbrev till den e-postadress som beställaren önskar och för att utföra konsertbyten i abonnemangsserierna.

I samband med besöket kan vi även samla in teknisk information som kan förknippas med dig. Den tekniska information som samlas in innehåller t.ex. följande kategorier av personuppgifter:

– logginformation och tidsstämplar för användningen av webbplatsen
– uppgifter om webbläsaren och operativsystemet
– uppgifter om besöket som nätanalytiken samlar in, som tidpunkt för besöket, vilka sidor som har besökt och uppgifter om webbläsaren

Varför behandlar vi personuppgifter?

Vi behandlar personuppgifter för följande ändamål:

Marknadsföring och kundkontakt

Till kunder som har beställt nyhetsbrevet skickar vi bl.a. information om kommande evenemang och erbjudanden. Personuppgifterna om nyhetsbrevets abonnenter handhas av G-Works OY. Till de som har beställt säsongprogrammet skickar vi programmet till hemadressen en gång i året. De kan även få annat informationsmaterial. Personuppgifterna för de som beställt säsongprogrammet samt personuppgifterna för Tapiola Sinfoniettas abonnenter och kunder som köpt seriebiljett eller lösbiljetter handhas av Lippupiste OY. Hanteringen av personuppgifterna bygger på kundens medgivande. Du kan när som helst annullera marknadsföringstillståndet genom att avbeställa nyhetsbrevet med länken i nyhetsbrevet, skicka e-post till adressen tapiola.sinfonietta@espoo.fi eller ringa numret 040 514 0358.