Musik robot

Music Bot 05-MO
Music Bot 05-MO
Hej! Jag är 05-MO.

Det här är 05-MO!

Tapiola Sinfoniettas nya musikmaskot 05-MO hjälper dig att välja en lämplig konsert. Oberoende av om du är en erfaren konsertbesökare eller går på konsert för första gången tipsar 05-MO dig om de lämpligaste konserterna.

Låt 05-MO hjälpa dig och gå vidare till det lekfulla testet genom att trycka på knappen här nedan.

Please fill in at least one field

Du är en njutare som bäst kopplar av till lugn musik. Du behöver inte ha en människosamling omkring dig, några närstående människor räcker. Du drar dig gärna tillbaka till den egen soffa, med sockor på fötterna och hörlurar över öronen. Hjärtlig och avslappnande musik passar dig.

Till naturen är du balanserad och du tar väl hand om dig själv. Musiken har en speciell betydelse för dig när du vill återhämta dig från arbetet och dina hobbyer. Du njuter av stillhet och egen ro, som du gärna kompletterar med musik som boostar din energi.

Du är energisk och nyfiken. Du vill uppleva många saker och stannar inte upp speciellt länge. Ur musiken hämtar du mer energi, så du lyssnar till musik alltid när det är möjligt. När du löper har du hörlurar i öronen och du längtar efter den energi som livemusik ger. Musik med många olika nyanser och överraskningar passar dig.

Som den känslomänniska du är tycker du om musik som berör. Du lyssnar gärna på musik var och när som helst, ensam eller tillsammans med nära och kära. För dig passar musik som rör dig till tårar.

Du njuter av musik som går i vågor från huvudet till tårna. Du trivs tillsammans med dina nära och kära, och att lyssna på musik tillsammans med din partner eller goda vänner passar dig bra. Du tycker inte om för mycket trams utan vill njuta av livet och musiken utan överdrivet drama. Musik som får dig att slappna av och för tankarna bort från vardagen passar dig.

Fråga 1/5

Musiken får mig att
Jag gör saker av ren nyfikenhet
Jag lyssnar helst på musik
Jag tillbringar ofta min fritid
Jag ändrar mig
Music Bot 05-MO