Kommunikationer till Esbo kulturcentrum

Esbo kulturcentrums huvudingång finns på Kulturplatsens sida vid adressen Kulturplats 2. Den andra ingången finns på bassängparkens – om vintern Isträdgårdens – sida. Den vänstra dörren vid huvudingången är tillgänglig.

Det är lätt att ta sig till Esbo kulturcentrum med metro eller buss. Den närmaste metrostationen är Hagalund och de närmaste busshållplatserna är Heikintori och Skogsbjörnsvägen. Exakta rutter och tidtabeller hittar du i HRT:s reseplanerare. Det finns en taxistation i närheten av kulturcentrums huvudingång på adressen Tapionaukio.

Närmaste parkeringshus är Tapiola Park, vars ingång finns precis bredvid kulturcentrumet. I närheten finns även Krämarbergsvägens parkeringshus och Heikintoris parkeringshus.

Kommunikationer till Sellosalen

Den stämningsfulla Sellosalen finns i vänstra flygeln av köpcentret Sello på adressen Musikantplatsen 1 A, i närheten av biblioteket och musikinstitutet Juvenalia. Det är lätt att komma till Sellosalen med tåg och buss. Alberga tågstation ligger bredvid köpcentret Sello, liksom busshållplatserna.

Det finns många parkeringsplatser för personbilar i köpcentret Sellos parkeringshus, där man får parkera gratis i 5 timmar.

Mer information om Sellosalens tillgänglighet finns på Sellosalens webbplats.