Biljetter

Lösbiljetter

Lösbiljetter säljs hos Lippupiste året runt. Biljetter säljs även vid dörren en timme före konserten om inte konserten är slutsåld.
Priset 6 – 29 €, inkl. Lippupistes serviceavgift 1,50-2,50€.

Läs mer

Abonnemang

"När man har ett abonnemang blir det av att gå på konsert.”

Tapiola Sinfonietta har tre mångsidiga konsertserier, till vilka det är möjligt att köpa ett förmånligt abonnemang: Platina-, Gulds- och Silverserien. Ett abonnemang är en behändig lösning, eftersom det reserveras automatiskt för nästa säsong. Med abonnemanget får du även många förmåner.

Läs mer

Seriebiljetter

Tillsammans med orkesterns konstnärlige partner, dirigenten Klaus Mäkelä, inleder Tapiola Sinfonietta ett imponerande Beethoven-projekt: alla symfonier och som avslutning på serien Missa solemnis.
Under säsongen 2019/2020 spelas symfonierna nr 5-8. Försäjning hos Lippupiste t.o.m. 25.10.2019.

Läs mer

Gruppbiljetter

Grupper om minst 10 personer får 10% rabatt på biljetter till normalpris. Gruppreservationer via Lippupistes telefontjänst eller per e-post tapiola.sinfonietta@espoo.fi.

Läs mer

Bokningar

Du kan boka biljetter från Lippupiste telefontjänst 0600 900 900. Bokade biljetter kan lösas ut i Lippupistes biljettkassor och i R-kiosker. Gruppbiljetter (minst 10 personer) kan bokas även per epost tapiola.sinfonietta@espoo.fi

Läs mer

Kaikukortet

Kultur är för alla, men alla har inte råd att köpa biljetter till exempel till konserter. För att råda bot på det har vi tagit i bruk kortet Kaikukortti. Med Kaikukortet kan man skaffa gratis biljetter till Tapiola Sinfoniettas konserter i Platina-, Guld- och Silverserierna samt Stunder-konserterna. Kaikukortsbiljetterna löses in i Lippupistes försäljningspunkter.

Läs mer

Kulturkompis

Om det känns svårt att komma sig för att gå på konsert kan man beställa en frivillig Kulturkompis som stöd.

Läs mer