Tunne orkesterisi -luentosarja

Tunne orkesterisi -tilaisuuksissa klassinen musiikki avautuu eteesi sanoina, sävelinä ja kuvina. Mielenkiintoisesti polveilevia luentoja isännöi MuM Ville Komppa, ja keskustelukumppaneina on mm. taiteilijavieraita. Luennoilla soitetaan runsaasti musiikkinäytteitä ja tutustutaan myös kyseisten aikakausien kuvataiteeseen. Yleisö voi esittää myös omia kysymyksiään.

Tunne orkesterisi -luentosarja on jatkunut Helsingissä jo kahdeksan vuotta, ja syksyllä 2019 se laajeni Espooseen, jossa luentojen teemat sivuavat samalla viikolla järjestettävää Tapiola Sinfoniettan konserttia.
Luennot pidetään Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa keskiviikkoisin kello 16.30–18, kaksi kertaa kevätkaudella ja kaksi kertaa syyskaudella.
VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA!

Luennot kevätkaudella 2020:

4.3.2020 klo 16.30, Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali:
Kansanlaulusta sinfoniaan
Ville Kompan keskustelukumppaneina sopraano Carolyn Sampson ja lyömäsoittaja Lauri Pekkarinen.

PERUTTU: 13.5.2020 klo 16.30, Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali:
Keskeneräiset ja unohdetut teokset
Ville Kompan keskustelukumppaneina musiikkitieteilijä Kimmo korhonen ja Tapiola Sinfoniettan konserttimestari Janne Nisonen.

Syyskauden 2020 luentojen ajankohdat julkaistaan 17.4.2020,

Helsingissä luennot ovat Musiikkitalolla kerran kuussa torstaisin kello 16.30–18. Aiheet liittyvät erityisesti oopperaorkesteriin ja orkesterimusiikkiin oopperoissa ja baleteissa. Helsingissä sarja on osa Musiikkitalon KUULE!–yleisötyöohjelmaa, Espoossa osa Tapiola Sinfoniettan yleisötyötä.

Lisätietoja:
tunneorkesterisi.com
mari.karjalainen@uniarts.fi, puh. 050 384 3452
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä: Taideyliopiston avoin kampus