Musarobotti

Music Bot 05-MO
Music Bot 05-MO
Hei! Olen 05-MO. Autan sinua konsertin valinnassa.

Tässä on 05-MO!

Tapiola Sinfoniettan uusi musamaskotti 05-MO auttaa sinua sopivan konsertin valinnassa. Olitpa kokenut kävijä tai ensikertalainen, 05-MO vinkkaa sinulle sopivimmat konsertit.

Anna 05-MOn auttaa ja siirry leikkimieliseen testiin alla olevasta painikkeesta.

Vastaa vähintään yhteen kysymykseen

Nautit musiikista, joka aaltoilee päästä varpaisiin. Viihdyt rakkaidesi seurassa, joten musiikin kuuntelu kotona yhdessä puolison tai hyvien ystävien kanssa on sinulle mieluisaa. Et pidä liiasta hötkyilystä, vaan haluat nauttia elämästä ja musiikista ilman ylimääräisiä draamaa.  Sinulle sopii musiikki, joka saa sinut rentoutumaan ja ajatuksesi pois arjesta.

Tunteikkaana ihmisenä pidät siitä, että musiikki saa sinut liikuttumaan. Kuuntelet mielelläsi musiikkia missä ja milloin vain, yksin ja yhdessä läheisten kanssa. Sinulle sopii musiikki, joka saa sinut kyyneliin.

Olet nautiskelija, joka rentoutuu parhaiten rauhallisen musiikin soidessa. Et tarvitse ympärillesi ihmisjoukkoa, muutama läheinen ihminen riittää. Vetäydyt mielelläsi omalle sohvalle, villasukat jalassa ja kuulokkeet korvilla. Sinulle sopiva musiikki on lämminhenkistä ja rentouttavaa.

Olet luonteeltasi tasapainoinen ja pidät itsestäsi hyvää huolta. Musiikilla on sinulle erityinen merkitys, kun haluat palautua töistä ja harrastuksista. Nautit hiljaisuudesta ja omasta rauhasta, jota täydennät mielelläsi energiaa boostaavalla musiikilla.

Sinulla riittää virtaa ja uteliaisuutta. Haluat kokea paljon asioita ja et pysy kovin kauan aloillasi. Ammennat musiikista lisää virtaa, joten kuuntelet sitä aina kun mahdollista. Käyt lenkillä napit korvilla ja kaipaat livemusiikin tuomaa energiaa. Sinulle sopii musiikki, jossa on paljon erilaisia vivahteita ja yllätyksiä.

Kysymys 1/5

Musiikki saa minussa aikaan
Teen asioita puhtaasta uteliaisuudesta
Kuuntelen musiikkia mieluiten
Vietän vapaa-aikaani usein
Mieleni saataa muuttua
Music Bot 05-MO