Tapiola Sinfoniettan kausikortteja lainattavana Espoon kirjastoihin

Uutinen 23.12.2019

Tapiola Sinfoniettan kausikortteja voi lainata kirjastokortilla neljästä Espoon kaupunginkirjastosta: Tapiolan, Iso Omenan, Sellon ja Otaniemen kirjastosta. Kussakin kirjastossa on lainattavana kaksi kausikorttia.

Kausikorteilla pääsee yhdeksään Platinasarjan konserttiin, jotka ovat Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa. Platinasarjan konsertteihin voit tutustua tästä linkistä: Platinasarja:

Kausikortit lainataan kunkin kirjaston palvelupisteeltä ja palautetaan samaan palvelupisteeseen. Eräpäivä on konserttia seuraava arkipäivä. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata kerralla 1 tai 2 kausikorttia. Niitä ei voi varata eikä uusia. Helmet-haussa kortit löytyvät hakusanalla ”Kausikortti”.

Toivomme, että kausikortin lainaaminen kirjastokortilla madaltaa kynnystä lähteä konserttiin ja innostaa tutustumaan kaupunginorkesteriin. Kausikortilla pääsee kevätkauden aikana yhdeksään Espoon kulttuurikeskuksessa olevaan konserttiin, joissa kuullaan todella laajasti erilaista klassista musiikkia. Osa näistä konserteista tulee myöhemmin myös Tapiola Sinfoniettan YouTube-kanavalle”, kertoo Tapiola Sinfoniettan vs. intendentti Anna Jaskiewicz.

Vastaavaa kaupunginorkestereiden ja kaupunginkirjastojen yhteistyötä tehdään tällä hetkellä ainakin Tampereella, Lahdessa ja Helsingissä. ”Tapiola Sinfoniettan kausikortit ovat kirjastojen asiakkaiden näkökulmasta mainio lisä kausikorttien tarjontaan. Nyt urheilun lisäksi on mahdollista nauttia myös kulttuurista maksuttoman kortin lainaamalla”, toteaa kirjastopalveluiden johtaja Jaana Tyrni.