Tapiola Sinfoniettan kevätkauden 2020 konsertit on peruttu

Uutinen 12.3.2020

Tapiola Sinfoniettan kaikki konsertit ja konserttien oheistilaisuudet on peruttu 31.5.2020 asti Suomen hallituksen koronavirusta (COVID-19) koskevien suositusten mukaisesti. Tällä toiminnalla pyrimme osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja varmistamaan yleisömme ja henkilöstömme turvallisuuden.

KONSERTTIEN VERKKOLÄHETYKSET
Haluamme tarjota asiakkaillemme konserttielämyksiä myös kevätkauden aikana.
Orkesterimme pienyhtyeiden striimattuja konsertteja voi katsoa maksutta osoitteessa kotona247.fi
Konserttien lähetysajat löytyvät tästä linkistä: Tapiola Sinfonietta Live
ja konserttitaltiointeja on myös YouTube-kanavallamme.

PERUUTETTUJEN KONSERTTIEN LIPPUJEN HYVITYS

KERTALIPUT:
Peruuntuneiden konserttien lippujen hyvitystä voi halutessaan hakea osoitteesta kausikortti@lippu.fi. Hyvitys suoritetaan Tapiola Sinfoniettan lahjakorttina, jonka voi käyttää Tapiola Sinfoniettan konserttilippuihin tai kausikortteihin. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti.  Mainitse viestissä:
– nimesi ja puhelinnumerosi
– lippusi tiedot: konsertin päivämäärä ja nimi sekä lipunhinta.
Lippupisteen palvelu- ja toimitusmaksuja ei hyvitetä.

KAUSIKORTIT
Kausiasiakkaat voivat halutessaan hakea Lippupisteeltä hyvitystä, joka vastaa kausisarjan peruuntuneiden konserttien osuutta. Hyvitys suoritetaan Tapiola Sinfoniettan lahjakortin muodossa, jonka voi käyttää Tapiola Sinfoniettan konserttilippuihin tai kausikortteihin. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti. Lippupisteen palvelu- ja toimitusmaksuja ei hyvitetä.
Hyvitystä voi hakea osoitteesta kausikortti@lippu.fi. Mainitse viestissä:

Poikkeustilanteen laajuudesta johtuen pyydämme varautumaan siihen, että hyvityksen käsittelyyn voi kulua aikaa normaalia kauemmin.

Pahoittelemme poikkeustilanteen aiheuttamaa harmia ja toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Toiveikkaina kohti uutta kautta!
Poikkeustilanteen keskellä suuntaamme katseemme tulevaan: Kauden 2020/21 ohjelma julkaistaan perjantaina 29.5.2020 klo 9 ja uudet kausiesitteet lähetetään kausiasiakkaille ja esitteen tilaajille viikolla 22. Jos et ole vielä tilannut esitettämme, voit tilata sen osoitteesta tapiola.sinfonietta@espoo.fi