Turvallisesti konserttiin!

Uutinen 3.8.2020

TERVETULOA KONSERTTEIHIN – TURVALLISESTI!

KAUDEN 2020/21 LIPUNMYYNTI ALKAA 12.8.2020

Tapiola Sinfoniettan konsertit toteutetaan kaudella 2020/21 poikkeusjärjestelyin, joissa huomioidaan mm. turvavälit. Tästä johtuen lippuja  on myynnissä rajoitetusti ja syyskaudelle 2020 ei myydä kausikortteja.  Erikoisjärjestelyillä pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja huolehtimaan yleisömme ja henkilöstömme turvallisuudesta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

ERIKOISJÄRJESTELYT SYKSYN 2020 KONSERTEISSA

SAAPUMINEN
Saavuthan konserttisallin pääsylippuun merkityn ajan ja sisäänkäynnin mukaisesti. Lisäksi pyydämme välttämään tarpeetonta oleskelua aulatiloissa.

TURVAVÄLIT KATSOMOSSA
Jotta turvavälit toteutuvat, konserttien yleisömäärä on rajattu toistaiseksi noin neljännekseen normaalista.  Konserttisaliin saavutaan aikataulutetusti, alimmilta riveiltä alkaen. Konserttisalista poistutaan ylimmältä riviltä alkaen. Tapiolasalin parvella täytetään ensin ylimmät rivit ja sen jälkeen alimmat. Istuthan vain pääsylippuusi merkityllä paikalla, jotta turvavälit säilyvät kaikkiin suuntiin.

Pyörätuolipaikkoja on käytössä vain 1 kappale. Sen välittömässä läheisyydessä on yksi avustajapaikka.

KONSERTTIEN KESTO
Konserteissa ei ole väliaikaa. Tästä johtuen ohjelma on suunniteltu siten, että konsertti kestää enintään 75 minuuttia.

OHEISPALVELUT
Konserttien yhteydessä ei ole vaatesäilytystä, joten voit halutessasi ottaa päällysvaatteet mukaan konserttisaliin tai, jos saavut autolla, jättää ne sinne.

Lämpiöravintola ei ole avoinna konserttien aikana.

KONSERTTIEN OHEISTILAISUUDET
Konserttiesittelyt, konserttien jatkot ja taiteilijatapaamiset pidetään toistaiseksi Tapiolasalissa ja niissä istutaan lippuun merkityllä paikalla.

PUHTAIN KÄSIN KONSERTTIIN
Espoon kulttuurikeskuksessa ja Sellosalissa on tehostettu siivousta ja pintojen desinfiointia. Lisäksi yleisölle on varattu käsidesiä. Huolehdithan myös omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta.

TULETHAN KONSERTTIIN VAIN TERVEENÄ
Tulethan konserttiin vain, jos tunnet itsesi täysin terveeksi. Sairastapauksessa lipun voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen lippuun syyskaudella 2020. Sairastumisesta tulee ilmoittaa  viimeistään kaksi tuntia ennen konserttia numeroon 040 514 0358. Käytäthän yskiessäsi nenäliinaa tai yski hihaan. Suosittelemme myös oman kasvomaskin käyttöä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! – Tehdään yhdessä turvallinen konserttielämys.

Jos sinulla on kysymyksiä, kehitysehdotuksia tai haluat antaa palautetta, lähetä viesti osoitteeseen tapiola.sinfonietta@espoo.fi. Vastaamme sähköpostiin 1-3 päivän kuluessa.