Peruuntuneiden konserttien lippujen hyvitys

Uutinen 5.1.2021

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen Tapiola Sinfoniettan konsertit ja muut yleisötilaisuudet on peruttu 31.1.2021 asti. Toivomme, että rajoitukset hillitsevät koronaepidemian leviämistä ja voimme palata turvallisuusjärjestelyin toteutettuihin konsertteihin mahdollisimman pian.

Peruuntuneiden konserttien kertaliput voi halutessaan vaihtaa joko
a) toiseen samanhintaiseen Tapiola Sinfoniettan konserttilippuun kevätkaudella 2021. Kun liput vaihdetaan samanhintaiseen konserttilippuun palvelumaksuja ei veloiteta uudestaan.
b) tai Tapiola Sinfoniettan lahjakorttiin, jonka arvo vastaa peruuntuneen konserttilipun hintaa ilman palvelumaksuja.

Kertalipun vaihtopyyntö tulee tehdä 31.1.2021 mennessä
– joko sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi
Huomioithan ystävällisesti, että palvelussa on tällä hetkellä ruuhkaa. Arvioitu vastausaika on noin 45 vuorokautta..
– tai soittamalla Lippupisteen palvelunumeroon 0600 900 900. Palvelu on avoinna maanantai – lauantai klo 9 – 19 (2€/alk.min+mpm/pvm). Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti. Myös puhelinpalvelu on tällä hetkellä valitettavasti ruuhkautunut.

Sarjalippujen (Kevätsarjat 1-3,  Iltapäiväkonsertit ja Hetkiä) hyvityksiä voi hakea Lippupisteeltä 24.5.2021 alkaen..

PS. Konserttisalien ollessa suljettuina Tapiola Sinfoniettan YouTube-kanava on auki. Valikoimassa on runsaasti erilaisia konserttitallenteita ja tulossa on uusia ensiesityksiä. Tilaa kanava itsellesi ja nauti Tapiola Sinfoniettan maksuttomista verkkokonserteista!