Sarjaliput

Tapiola Sinfoniettalla on  kaksi erikoissarjaa. Beethoven-sarjassa kuulet kahden konserttikauden aikana kapellimestari Klaus Mäkelän johtamina kaikki Beethovenin yhdeksän sinfoniaa ja Fantasia-sarjaan voit valita vapaasti kolme erilaista Tapiola Sinfoniettan konserttia.

 

 

Mozart-sarja

Tapiola Sinfonietta ja orkesterin uusi taiteellinen partneri kapellimestari Klaus Mäkelä aloittavat vaikuttavan Beethovenin kokonaisuuden: kaikki sinfoniat sekä sarjan päättävä Missa solemnis. Kaudella 2018/2019 kuullaan neljä ensimmäistä sinfoniaa, ja sarja jatkuu kaudella 2019/2020. Tartu tilaisuuteen ja nauti Beethovenin koko sinfoniatuotannosta yhteensä kymmenessä konsertissa.

Sarjalipulla 10 % alennus. Myyntiaika 7.5. – 14.9.2018.

Fantasia-sarja

Nyt voit suunnitella oman konserttisarjan! Kokoa Fantasia-sarjaan kolme vapaavalintaista konserttia kevätkauden 2018 tarjonnasta. Valitse sarjaan vaikka iltapäiväkonsertti, kamarimusiikkikonsertti ja kausikonsertti. Huomioithan, että vierailukonsertit eivät kuulu Fantasia-sarjan valikoimaan.

Kevätkauden 2018 Fantasia-sarjalippuja myydään Lippupisteen myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa 28.11.2017 alkaen.
Alennus on 10 % kertalippuihin verrattuna. Liput tulee lunastaa kerralla. Lippupisteen palvelumaksu on 1,50-2,50 €/konsertti + toimitusmaksu (ei verkkokaupassa) 2€/tilaus.