Liput

Kertaliput

Kauden 2019-2020 kertalippuja myydään Lippupisteestä 12.4.2019 alkaen. Kausikorttimyynnin aikana 12.4-8.8.2019 kausikonsertteihin on myynnissä rajoitetusti myös permannon kertalippuja.

Lue lisää

Kausisarjat

"Kun on kausikortti, tulee lähdettyä konserttiin!"

Tapiola Sinfoniettan kausikortteja 2019-2020 myydään Lippupisteessä 8.8.2019 asti.
Kausikortti on vaivaton: riittää, että ostat lipun vain kerran. Samalla varmistat paikkasi myös loppuunmyydyissä konserteissa.
Kauden vaihtuessa kausikorttipaikkasi varataan sinulle automaattisesti uudelleen. Saat kausikortilla myös monia rahanarvoisia etuja.

Lue lisää

Sarjaliput

Suuren suosion saavuttanut Beethoven-sarja jatkuu kapellimestari Klaus Mäkelän johdolla.
Kaudella 2019/2020 esitetään sinfoniat nro 5 "Kohtalonsinfonia", nro 6 "Pastoraali" sekä sinfoniat nro 7 ja 8.
Sarjaliput ovat myynnissä 25.10.2019 asti.

Lue lisää

Ryhmäliput

Vähintään kymmenen hengen ryhmät saavat 10 % alennuksen perushintaisista lipuista. Liput voi varata Lippupisteen puhelinpalvelusta tai osoitteesta tapiola.sinfonietta@espoo.fi

Lue lisää

Varaukset

Lippuja voi varata Lippupisteen puhelinpalvelusta, puh. 0600 900 900 (2,00 €/min+pvm). Varaukset voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista ja kertalippujen varaukset myös R-kioskeista. Ryhmälippuja (vähintään 10 hengen ryhmä) voi varata myös Tapiola Sinfoniettasta: tapiola sinfonietta@espoo.fi

Lue lisää

Kaikukortti

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja Tapiola Sinfoniettan Platina-, Kulta- ja Hopeasarjan konsertteihin sekä Hetkiä-konsertteihin.

Lue lisää

Kulttuurikaveri

Haluaisitko konserttiin, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voit tilata seuraksi ja tueksi myös Tapiola Sinfoniettan konsertteihin joko itselle, tutulle tai pienelle ryhmälle.

Lue lisää