Liput

Kertaliput

Kertalippuja voi ostaa läpi vuoden Lippupisteestä. Liput maksavat 5-25 €, sisältäen Lippupisteen palvelumaksun 1,50 -2,50 €.
Ovimyynti on avoinna konserttia edeltävän tunnin ajan, ellei konsertti ole loppuunmyyty.

Lue lisää

Kausisarjat

"Kun on kausikortti, tulee lähdettyä konserttiin!"

Platinasarjassa konsertteja on 9, Kultasarjassa 5 ja Hopeasarjassa 4. Kausikortti on vaivaton: riittää, että ostat lipun vain kerran, ja kauden vaihtuessa kausikorttipaikkasi varataan sinulle automaattisesti uudelleen. Saat kausikortilla myös monia rahanarvoisia etuja.

Lue lisää

Sarjaliput

Tapiola Sinfoniettalla on kaksi erikoissarjaa. Beethoven-sarjassa esitetään vuosina 2018-2020 kapellimestari Klaus Mäkelän johdolla kaikki Beethovenin yhdeksän sinfoniaa sekä suurteos Missa Solemnis. Kauden 2018/2019 sarjaliput (neljä ensimmäistä sinfoniaa) ovat myynnissä 14.9. asti.
Fantasia-sarjaan voit valita vapaasti kolme erilaista Tapiola Sinfoniettan konserttia.

Lue lisää

Ryhmäliput

Vähintään kymmenen hengen ryhmät saavat 10 % alennuksen perushintaisista lipuista. Liput voi varata Lippupisteen puhelinpalvelusta tai suoraan Tapiola Sinfoniettasta.

Lue lisää

Varaukset

Lippuja voi varata Lippupisteen puhelinpalvelusta, puh. 0600 900 900 (1,98€/min+pvm). Varaukset voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista ja kertalippujen varaukset myös R-kioskeista. Ryhmälippuja (vähintään 10 hengen ryhmä) voi varata myös Tapiola Sinfoniettasta: tapiola sinfonietta@espoo.fi

Lue lisää

Kaikukortti

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja Tapiola Sinfoniettan Platina-, Kulta- ja Hopeasarjan konsertteihin sekä Hetkiä-konsertteihin.

Lue lisää

Kulttuurikaveri

Haluaisitko konserttiin, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voit tilata seuraksi ja tueksi myös Tapiola Sinfoniettan konsertteihin joko itselle, tutulle tai pienelle ryhmälle.

Lue lisää