Liput

Kertaliput

Kertalippuja voi ostaa läpi vuoden Lippupisteestä. Liput maksavat 5-25 €, sisältäen Lippupisteen palvelumaksun 1,50 -2,50 €.
Ovimyynti on avoinna konserttia edeltävän tunnin ajan, ellei konsertti ole loppuunmyyty.

Lue lisää

Kausisarjat

"Kun on kausikortti, tulee lähdettyä konserttiin!"
Tapiola Sinfoniettalla on kolme monipuolista konserttisarjaa, joihin voi ostaa kausikortin: Platina-, Kulta- ja Hopeasarja. Kausikortti on vaivaton, sillä se varataan sinulle automaattisesti uudelle kaudelle. Saat kausikortilla myös monia rahanarvoisia etuja.

Kevään 2018 kausikortteja myydään Lippupisteessä 23.12. asti. Kaikkien kausikortin ostaneiden kesken arvotaan kolme Tapiola Sinfoniettan yhtyeen kotikonserttia!

Lue lisää

Sarjaliput

Tapiola Sinfoniettalla on kaksi erikoissarjaa. Mozart-sarjassa kuulet mm. Mozartin neljä viimeistä sinfoniaa ja Fantasia-sarjaan voit valita vapaasti kolme erilaista Tapiola Sinfoniettan konserttia.

Lue lisää

Ryhmäliput

Vähintään kymmenen hengen ryhmät saavat 10 % alennuksen perushintaisista lipuista. Liput voi varata Lippupisteen puhelinpalvelusta tai suoraan Tapiola Sinfoniettasta.

Lue lisää

Varaukset

Lippuja voi varata Lippupisteen puhelinpalvelusta, puh. 0600 900 900 (1,98€/min+pvm). Varaukset voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista ja kertalippujen varaukset myös R-kioskeista. Ryhmälippuja (vähintään 10 hengen ryhmä) voi varata myös Tapiola Sinfoniettasta: tapiola sinfonietta@espoo.fi

Lue lisää

Kaikukortti

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja Platina-, Kulta- ja Hopeasarjan konsertteihin sekä Hetkiä-konsertteihin. Tapiola Sinfonietta haluaa omalta osaltaan parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien mahdollisuuksia nauttia taiteesta ja kulttuurista.

Lue lisää

Kulttuurikaveri

Haluaisitko konserttiin, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voit tilata seuraksi ja tueksi myös Tapiola Sinfoniettan konsertteihin joko itselle, tutulle tai pienelle ryhmälle.

Lue lisää