Saapuminen Espoon kulttuurikeskukseen

Espoon kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti on Kulttuuriaukion puolella osoitteessa Kulttuuriaukio 2. Toinen sisäänkäynti on allaspuiston – talvisin Jääpuutarhan – puolella. Pääsisäänkäynnin vasemmanpuoleinen ovi on esteetön.

Espoon kulttuurikeskukseen pääsee helposti metrolla tai linja-autolla. Lähin metroasema on Tapiola ja lähimmät linja-autopysäkit ovat Heikintori ja Kontiontie. Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n reittioppaasta. Taksiasema on kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kulttuuriaukio 2.

Lähin pysäköintihalli on Tapiola Park, jonka sisäänkäynti on aivan kulttuurikeskuksen vieressä. Lähistöllä ovat myös Kaupinkallion paikoitustalo ja Heikintorin pysäköintihalli.

Saapuminen Sellosaliin

Tunnelmallinen Sellosali sijaitsee kauppakeskus Sellon länsipäädyssä osoitteessa Soittoniekanaukio 1 A, kirjaston ja Musiikkiopisto Juvenalian läheisyydessä. Sellosaliin on helppo tulla junalla ja linja-autoilla. Leppävaaran juna-asema sijaitsee kauppakeskus Sellon vieressä, samoin linja-autopysäkit.

Henkilöautoille on runsaasti pysäköintitilaa kauppakeskus Sellon parkkihallissa, jossa on 5 h maksuton pysäköinti.

Sellosalin saavutettavuudesta voi lukea lisää Sellosalin verkkosivuilta.