Esteetön saapuminen

Espoon kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti on osoitteessa Kulttuuriaukio 2. Pääsisäänkäynnin vasemmanpuoleinen ovi on liikkumisesteetön ja invataksit voivat pysähtyä pääsisäänkäynnin eteen. Neuvontapiste (aulapalvelu) sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksen ala-aulassa.

Vaatesäilytys ja WC

Espoon kulttuurikeskuksen vaatesäilytys on esteetön ja vartioitu. Tapiolasalin vaatesäilytys sijaitsee sisääntuloaulan perällä. Vaatesäilytys maksaa 2 € / takki. Kausikortilla maksuton vaatesäilytys kausikonserteissa.
Tilavin esteetön wc sijaitsee Tapiolasalin naulakoiden luona.

Hissit

Esteetön hissi permannolle (2.krs) ja parvelle (3. krs) sijaitsee ala-aulan takaosassa. Permannolta (2 krs.) lämpiötasanteelle (1,5 krs) on pääsy invahissillä.

Pyörätuolit

Tapiolasalin pyörätuolipaikat (3 kpl) ovat oikeanpuoleisella permannolla (2. krs), rivin 21 päädyssä. Suosittelemme pyörätuolipaikkojen varaamista etukäteen Lippupisteestä. Avustaja pääsee ilmaiseksi avustettavan henkilön kanssa.
Espoon kulttuurikeskuksessa on yksi pyörätuoli, jonka voi lainata konsertin ajaksi kulttuurikeskuksen aulapalvelusta. Pyörätuolin saatavuus kannattaa varmistaa etukäteen aulapalvelusta, puh. 09 816 57200.

Avustettavan henkilön seurassa tuleva saa Tapiola Sinfoniettan konsertteihin vapaalipun. Avustajan ja avustettavan henkilön liput tulee lunastaa samalla kertaa. Avustajakoirat voivat tulla konserttiin avustettavan mukana. Lisätietoja saa aulapalvelusta, puh. 09 816 57200.

Tuetut liput

Tapiola Sinfonietta on mukana Kaikukortti- ja Kulttuurikaveritoiminnassa. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia lippuja Platina-, Kulta- ja Hopeasarjan konsertteihin sekä Hetkiä-konsertteihin. Kaikukorttiliput lunastetaan Lippupisteen myyntipisteistä, joissa palvelumaksu on 1,50 € + toimitusmaksut. Lisätietoa löydät Kaikukortti-sivuiltamme.

Jos konserttiin lähteminen tuntuu vaikealta, voit tilata tueksi vapaaehtoisen Kulttuurikaverin. Lisätietoja löydät Kulttuurikaveri-sivultamme.

Induktiosilmukka

Tapiolasalissa on induktiosilmukka permannon (2. krs.) riveillä 5-12 ja osittain riveillä 13-17.
Induktiosilmukka parantaa kuulolaitteen avulla välittyvää kuuntelukokemusta. Mainitsethan toiveistasi lipunvarauksen yhteydessä.

Lisätietoa ja palautetta

Saavutettavuusasioissa voit olla yhteydessä Espoon kulttuurikeskuksen aulapalveluun, puh. 09 816 57200 tai sähköpostilla kulttuurikeskus.vahtimestarit@espoo.fi. Aulassa ja lämpiötiloissa sinua auttavat vahtimestarit.

Lisätietoa: Sellosalin saavutettavuus ja esteettömyys.