PERUTTU: YONA & TAPIOLA SINFONIETTA (Huvila-teltta)

torstai 19.8.2021 18.00 Vierailukonsertti
Alk. 47 €, Ticketmaster Huvila-teltta
torstai 19.8.2021 18.00 Alk. 47 €, Ticketmaster Huvila-teltta

Konsertti on peruttu.

Elokuun tummuvassa illassa Huvilateltassa kuullaan laulaja-lauluntekijä Yonan kappaleita hänen uusimmalta albumiltaan ’Uni johon herään’.
Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään, laulut ovat syntyneet elämän ”rajatiloilla”.  Mukanaan Yonalla on hänen haaveidensa orkesteri: oma bändi yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssaHelsingin juhlaviikkojen ohjelmaan kuuluvan konsertin johtaa Taavi Oramo 

Konsertit Huvila-teltassa 19.8.2021 klo 18.00 ja 21.30.

Kuuntele YouTubessa single Irti

Taiteilijat

Ohjelma

Yona

Yonan kappaleita uutuusalbumilta 'Uni johon herään'

Yonan albumi Uni johon herään julkaistiin maaliskuussa 2021. Eklektinen popalbumi on tehty yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa. Yhteislevy sinfoniaorkesterin kanssa on ollut Yonan pitkäaikainen unelma. Artistin mukaan Uni johon herään on ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään.

”Halusin tehdä levyn joka on syvä, mutta viihdyttävä. Halusin, että se on rehellinen ja realistinen, mutta siltikin sadunhohtoinen, koska me aina tarvitaan unelmia, vaikka ne onkin vähän vaikeita, koska joskus toteutuessaan joudumme taas kerran toteamaan, ettei elämästä tullutkaan valmista – eikä ehkä parempaakaan.”

Albumilla ja konsertissa Tapiola Sinfoniettaa johtaa kapellimestari Taavi Oramo. Orkesterisovituksista vastaavat Anssi Växby, Sami Baldauf, Jarkko Riihimäki sekä Antti Kujanpää.
Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa Pilvet liikkuu, minä en vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa.

Näytä kaikki konsertit