YONA & TAPIOLA SINFONIETTA (Musiikkitalo)

maanantai 22.11.2021 20.00 Vierailukonsertti
Alk. 65 €, Ticketmaster Musiikkitalo
maanantai 22.11.2021 20.00 Alk. 65 €, Ticketmaster Musiikkitalo

Laulaja-lauluntekijä Yona toteutti pitkäaikaisen unelmansa, yhteislevyn sinfoniaorkesterin kanssa. Herkkä ja mahtipontinen albumi Uni johon heräänjulkaistiin maaliskuussa 2021, ja nyt on levynjulkaisukonsertin aika. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään, laulut ovat syntyneet elämän ”rajatiloilla”.  

Tapiola Sinfoniettaa ja Yonan omaa bändiä johtaa kapellimestari Taavi Oramo. Orkesterisovituksista vastaavat Jarkko RiihimäkiAnssi Växby, Sami Baldauf , Antti Kujanpää ja Kalevi Louhivuori.
Yhteensä seitsemän studioalbumia julkaissut Yona on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa. Vuonna 2010 hän sai Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. 

Kuuntele YouTubessa single Irti

Taiteilijat

Ohjelma

Yonan kappaleita uutuusalbumilta ’Uni johon herään’

Yonan albumi Uni johon herään julkaistiin maaliskuussa 2021. Eklektinen popalbumi on tehty yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa. Yhteislevy sinfoniaorkesterin kanssa on ollut Yonan pitkäaikainen unelma. Artistin mukaan Uni johon herään on ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään.

”Halusin tehdä levyn joka on syvä, mutta viihdyttävä. Halusin, että se on rehellinen ja realistinen, mutta siltikin sadunhohtoinen, koska me aina tarvitaan unelmia, vaikka ne onkin vähän vaikeita, koska joskus toteutuessaan joudumme taas kerran toteamaan, ettei elämästä tullutkaan valmista – eikä ehkä parempaakaan.”

Albumilla ja konsertissa Tapiola Sinfoniettaa johtaa kapellimestari Taavi Oramo. Orkesterisovituksista vastaavat Anssi Växby, Sami Baldauf, Jarkko Riihimäki sekä Antti Kujanpää.
Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa Pilvet liikkuu, minä en vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa.

Näytä kaikki konsertit