Avain hukassa lastenkonsertti

lauantai 3.10.2020 15.00 Lastenkonsertti
LOPPUUNMYYTY Espoon kulttuurikeskus
lauantai 3.10.2020 15.00 LOPPUUNMYYTY Espoon kulttuurikeskus

Tapiola Sinfoniettan uusi lastenkonsertti Avain hukassa saa maailman ensiesityksensä Kutitus-festivaalilla. Sanna Manderin suosittuun lastenkirjaan perustuvan konsertin musiikin on säveltänyt Marzi Nyman, joka myös johtaa satumaista Tapiola Sinfoniettaa. Visualisoidun konsertin ohjaa Anne Rautiainen.

Tapahtumat lähtevät liikkeelle kimurantista tilanteesta: kotiavain on mennyt hukkaan. Olisiko se Erkillä, joka on netissä nimimerkillä? Vai piilottiko sen Jimi, jolla on mielestään liian lälly nimi? Vai löytyykö onko se ullakolta, jossa joka ilta tuntuu ihan tivolilta?

Konsertin musiikin on säveltänyt Tapiola Sinfoniettan tilauksesta Marzi Nyman  joka toteaa, että ”On todella nastaa säveltää musiikkia kirjan mainioille hahmoille, kun jokaisella on oma selkeä karakteeri”.

Kapellimestari: Marzi Nyman
Kertoja: Hanna Vahtikari
Ohjaus: Anne Rautiainen
Visualisointi, lavastus ja puvustus Sanna Manderin kuvituksen pohjalta: Annukka Pykäläinen
Animaatiot: GWorks

”Tähän taloon, jonnekin
avaimeni hukkasin!
Se voi olla siellä tai täällä,
kakun alla kaapin päällä!
Auttaisitko pikkuisen?
Etsisitkö avaimen?”

Esitys on suomenkielinen.
Suositellaan yli 4-vuotiaille.
Konsertin kesto on noin puoli tuntia.

HUOM.  Koronavirusepidemian aikana konserteissa on poikkeusjärjestelyjä: istumapaikoissa on huomioitu turvavälit ja konserteissa ei ole väliaikaa. Ystävällisesti pyydämme tutustumaan poikkeusjärjestelyihin tästä linkistä ja noudattamaan pääsylipussa mainittua sisäänkäyntiä sekä verkkosivuillamme olevia saapumisaikoja.

Yhteistyössä: Lasten taidefestivaali Kutitus

Taiteilijat

Palvelut

Näytä kaikki konsertit